hochet super fun Minnie champignon

lieve rammelaar minnie paddestoel

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ11300

Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden!
Het was een warme herfst dag in het esthex bos...

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden!
Het was een warme herfst dag in het esthex bos en alle familieleden verzamelden rondom de boom. Er hing een spannende spanning in de lucht, het gevoel alsof je NET aan een nieuw boek gaat beginnen...Uil Hendrik had ze verhalen verteld over Morris de vos, Anna ballerina, Lieve Linn en Minnie Paddestoel.

Minnie paddestoel is niet altijd zo klein geweest, maar wat zo grappig is met paddestoelen, nadat ze gegroeid zijn beginnen ze direct weer te krimpen! Ze vindt het niet erg en is trots op haar rode kleur.
Minnie rammelaar is een vrolijk lief vriendje om de hele dag mee te spelen! Ze is 14cm hoog en wasbaar in de wasmachine.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.35
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.