berceau 'Au pré dormant'

lieve schommelwieg sluimerwei

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13649

Ach, wat heerlijk is het om rustig in dit groene wiegje te rusten. In de sluimerwei kunnen baby's zachtjes in slaap worden gewiegd. En als ze...

259,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Ach, wat heerlijk is het om rustig in dit groene wiegje te rusten. In de sluimerwei kunnen baby's zachtjes in slaap worden gewiegd. En als ze wakker zijn, kunnen ze op "voeltocht" gaan: het schaap heeft knisperoren en een pieper in zijn buik. Of de baby's kunnen het opgenaaide spiegelfolie onderzoeken. De beide beweegbare vlaggetjes aan de in hoogte verstelbare ophangriemen houden ze ook in het oog. Incl. matras. Materiaal: overtrek van katoen/polyester (wasbaar), riemen van polyester. Afmetingen: L 93 x B 63 x H 30 cm. Voor ruimtes met een plafondhoogte tot 2,50 m. Geschikt voor baby vanaf 0 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6393307
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :8159