Lieve spaarpot - Vlinder

Lieve spaarpot - Vlinder

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ32284

Deze schattige spaarpot in de vorm van een vlinder is een must have voor iedere meisjeskamer. Door het hoofdje van de onderkant te draaien, kan...

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MBBUYL09

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeSpaarpotjes
KleurGeel

Deze schattige spaarpot in de vorm van een vlinder is een must have voor iedere meisjeskamer. Door het hoofdje van de onderkant te draaien, kan dit guitig diertje geopend worden.

Lovely tip: Voeg de zonlamp en ijsjes kussens toe voor een vrolijke kinderkamer.

Materiaal: BPA- en ftalaatvrij PVC

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
14.514.580.23
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!