Lieve speelpop - Elisa

Staat: Nieuw product

Haba

HAB560

Welkom in Haba's poppenwereld! (66)

Wie wil er met Elisa spelen? Deze prachtige pop draagt mooie kleertjes en heeft een zacht, stoffen lichaam. In tegenstelling tot een klassieke babypop ziet deze pop er net zo uit als een kleuter. Zo kan jouw lieveling zichzelf perfect in de pop herkennen.

Een absolute musthave voor kleine poppenfans!

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304889

CollectiePoppenwereld
TypePoppen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Lieve speelpop Elisa van Haba is 32 cm groot.  Haar hoofdje en ledematen zijn gemaakt van mooi afgewerkt vinyl met fraaie details op het gezichtje. De blonde lokken op het hoofdje van de pop zijn gemaakt van chenille, kleine meisjes zijn er vast dol op. Pop Elisa draagt tijdloze kleding die je kleintje ook naar hartenlust kan uit- of aantrekken, dat zorgt voor nog meer speelplezier. Je mag haar ook wassen met de hand), lekker handig.

Leuke tip: Zoek je leuke bijpassende poppenmeubeltjes, kijk dan even bij de Tulpendroom collectie van Haba.

Materiaal: polyester, kunststof.
Lengte: 32 cm.
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapsspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.49
  • Door Evy R.
  •  de 14/04/2020
Heel mooie kwalitatieve pop!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories