Limited Edition Brandweerwagen in hout

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT136

Limited edition PlanToys trucks (2)

Voor binnen én buiten: kleine brandweermannen kunnen erop los blussen en leuke rollenspelletjes en 'rampscenario's' bedenken met deze Plan Toys-brandweerwagen uit rubberhout met uitschuifbare ladder.

125,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6122

SamenstellingenHout
CollectieActive Play
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze lekker stevige brandweerwagen maakt deel uit van een Limited Edition reeks voertuigen van Plan Toys gemaakt uit massief Hevea (rubber) hout. Hij is uitgerust met 6 grote en dikke "all-terrain" rubberen wielen, een roterend stuur, een 360 ° draaibare en verlengbare ladder en een brandslang. Deze wagen is ideaal om de verbeelding van uw kind te stimuleren ...

Elk voertuig komt in een kartonnen geschenkdoos met een kleine houten auto en een omkeerbare band van natuurlijk rubber die als circuit kan worden gebruikt.

Materiaal: hevea rubber hout + natuurlijk rubber

Afmetingen: 35 x 15 x 19

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.55
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Limited edition PlanToys trucks
Inspiratie en stories