Limited edition strandset Triplet Ringo

Staat: Nieuw product

Quut

MCH095

Limited Summer Edition - Deze toffe uitgebreide set bestaat Triplet Ringo is perfect om mee te nemen naar een dagje strand of buitenspelen. Door het duurzame design gaat het buitenspeelgoed seizoen na seizoen mee.

De Quut-set zit in een handig zakje dat perfect gemaakt is voor zandige omstandigheden.

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170969

TypeStrandset
KleurMeerkleurig

In deze strandset zitten verschillende Quut speeltjes samen in een touwtasje.

Ken je de Triplet van Quut al? Dit multifunctioneel buitenspeeltje is een zandschep, een zeef, harkje, trechter, ... en als doel om ringen om te gooien. Perfect om de creativiteit van je kleintje te stimuleren en eigen spelletjes te bedenken. Er zit ook een balletje en vormpje in de set. Een perfect geschenk voor buitenspeelfans!

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: triplet 19 x 16,5 x 6,5 cm - ringen 12 x 12 x 4.5 cm

Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....