Little Friends Dierenartsauto met aanhangwagen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB364

Little Friends van HABA (81)

Als dierenarts Andreas en zijn assistente Rebekka naar een noodgeval moeten, nemen ze altijd hun snelle dierenartsauto.

Met de handige aanhangwagen kunnen ook grotere patiënten vlot voor een onderzoek naar de dierenkliniek worden gebracht. Zo kunnen alle dieren snel weer beter worden gemaakt.

39,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303926

CollectieLittle Friends
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar
  • auto met vliegwielmotor
  • ruime aanhangwagen met ruimte voor grote dieren
  • met opklapbare laadklep
  • de aanhangwagen kan worden losgekoppeld
  • leuke aanvulling voor de Little Friends-dierenkliniek

Inhoud: 1 dierenartsauto, 1 aanhangwagen, 1 dierenarts, 1 veulen.
Geschikt vanaf 3 jaar.
Materiaal:
kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.62
  • Door Marry V.
  •  de 12/05/2020
Erg leuk en stevig speelgoed voor peuters
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/11/2019
Ondanks dat bij de verzending de adresgegevens niet goed overkwamen bij bpost ben ik zeer tevreden over jullie afhandeling.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories