Little Friends Dierenkliniek *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB372

Little Friends van HABA (94)

In de dierenkliniek gebeurt er altijd wel wat.
De dierenarts helpt hier elke patiënt, van de kleine haas tot het grote paard.

De modern uitgeruste kliniek bestaat uit vier ruimtes en vormt het perfecte decor voor talrijke creatieve en realistische rollenspellen rond de dierenarts.

69,95 €

55,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303895

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar
  • met vier ingerichte ruimtes
  • boxen om open en dicht te klappen
  • ideaal voor creatieve rollenspellen rond de dierenarts


Inhoud: 1 dierenkliniek, 1 dierenartsassistente Rebekka, 1 zwarte kat, 1 artsentas, 1 stethoscoop, 1 pincet, 1 spuit, 1 scalpel, 1 set hechtpleisters (herbruikbaar), 4 verbanden, 2 dierenhokken, 1 weegschaal, 1 behandelingstafel, 1 rek.
Geschikt vanaf 3 jaar.
Materiaal:
berk

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.8
  • Door D V.
  •  de 28/10/2019
Onze dochter behandeld alle dieren uit de boerderij nu regelmatig in deze dierenkliniek. Er zitten ook lekker veel pleisters en andere accessoires bij. Ook de opbouw met twee gekruiste planken is slim omdat kinderen toch alleen maar last hebben van daken en dergelijke. Erg leuk product weer van Haba dus!
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories