Little Friends 'Paardenstal' *

Little Friends 'Paardenstal' *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30328

Little Friends van HABA (91)

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven..

De Little...

99,95 €

64,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met de Little Friends beleef je super veel plezier! Alle popjes hebben een ander verhaal en avontuur wat je met ze kan beleven..

De Little Friends zijn op de manage! Na een lange dag rijden en springen kunnen de paarden rustig uitrusten in hun stal. Er bevinden zich drie boxen voor de paarden Pippa, Leopold en Kasper die je gemakkelijk kan bereiken via de schuifbare staldeur. Geef ze snel nog wat eten en laat ze rusten zodat ze morgen weer volop met je kunnen rijden! De voorste stalmuur en deuren kan je gemakkelijk openen en het dak is afneembaar. Breid de paardenstal uit met de andere producten uit onze collectie Little Friends.

Voor kinderen vanaf 3 jaar.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
43.48.352.12.793
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302168

Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories