Little Friends poppenhuispop boer - Franz

Staat: Nieuw product

Haba

HAB104

Little Friends van HABA (94)

Popje Boer Franz woont samen met zijn vrouw Boerin Johanna op de boerderij van Little Friends. Hij heeft ook 3 kinderen : Vreni, Nils en Casimir. Samen beleven ze elke dag heel wat avonturen op de boerderij.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302775

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Little Friends zijn een grote familie. Ontdek de wereld van Little Friends, ga met ze mee naar de manege, naar de dieren op de boerderij, naar de ballet- en gymles, leer de hele familie kennen en beleef samen met ze heel wat avonturen!

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Hoogte 11,5 cm. Materiaal: kunststof.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
127160.064
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories