poupée articulée Little Friends 'Feli'

Little Friends poppenhuispop - Feli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ26161a

Little Friends van HABA (105)

Uit de Little Friends collectie van HABA.
Belevenissen in het kinderdagverblijf, de school of het gezin... met de Little Friends van HABA kunnen kinderen het dagelijkse leven naspelen. Ook avontuurlijke, spannende of grappige ideeën horen daarbij. De Little Friends begeleiden kinderen bij het opgroeien en het verwerken van hun ervaringen. Door te ‘doen alsof' ontwikkelen kids op een speelse manier hun sociaal gedrag en trainen ze hun inlevingsvermogen.

15,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300519

CollectieLittle Friends
TypeBuigpopjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Little Friends zien eruit al kinderen en hebben typische interesses en behoeften, humeurwisselingen, ideeën en grapjes. De slogan 'Zoals jij en ik' mag je dus letterlijk opvatten. De Little Friends zijn vervaardigd uit een buigbaar draadframe en omgeven door stevige kunststof. Zo kunnen kids de popjes verschillende houdingen geven, waardoor het spel realistischer wordt.

Little Friends popje Feli komt met bijhorende kledingstukken, accessoires en kapsels. Om uren van stijl te veranderen! Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Nog meer Little Friends plezier? Op hun website vind je verhalen, een korte beschrijvingen van de popjes, de popjesontwerper en verschillende DIY opdrachten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.83.813.20.117
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories