Little Friends - Trekker met aanhangwagen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB153

Hele mooie, robuuste groene tractor met handige aanhangwagen!

De aanhangwagen kan worden gebruikt voor het vervoeren van kleine én grote dieren. Super handig op de boerderij van Little Friends.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303131

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Afneembare aanhangwagen met openklapbare laadklep van HABA, een leuk accessoire om mee rond te rijden in de speelse wereld van Little Friends. Perfect om dieren of meubelen mee te vervoeren of te verhuizen.

Afmetingen: 28 x 11 x 7.5 cm

Materiaal: kunststof en metaal

Leeftijd: geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.112.532.50.445
  • Door D V.
  •  de 28/10/2019
Erg mooie trekker past perfect bij little friends boerderij die we al hadden. De trekker rijdt ook zeer soepel.
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.