Allerkleinsten: 100% minerale zonnecrème SPF 30 - parfumvrij - 75 g

Little Ones 100% minerale zonnecrème SPF 30 - parfumvrij - 75 g

Staat: Nieuw product

Attitude

BA035

De lente en zomer zijn fantastische tijden voor kinderen om buiten te spelen, te ontdekken ... maar een goede bescherming tegen de zon is noodzakelijk. Deze zonnecrème van Attitude is vrij van parfum en schadelijke stoffen. Worry-free zoals elke zomer zou moeten zijn.

17,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLittle Ones / Baby Leaves
TypeZonnecrèmes

Bescherm je kapoenen tegen de zon met deze hypoallergene en 100% minerale zonnebrandcrème uit de Little Ones-lijn van Attitude. Deze zonnecrème bevat geen parfum, chemische filters, titaniumdioxide, aluminium of andere schadelijke ingrediënten en is ontworpen op basis van onschadelijke ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Je kindje kan zonder zorgen lekker buitenspelen met deze zonnebescherming met een breed spectrum (UVA en UVB) met SPF 30. De crème is niet-witmakend.

Inhoud: 75 g

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.140.040
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.