Louise speelnestje/speeltapijt

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL072

Lilliputiens: Louise de eenhoorn (1)

Een fantastisch speeltapijt van Lilliputiens met als hoofdfiguur Louise de eenhoorn voor de allerkleinsten. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven, baby zal zich niet snel vervelen. En omdat kleintjes niet alleen de wereld ontdekken met hun oogjes en handjes, is alles veilig voor kleine mondjes en is het tapijt ook wasbaar in de wasmachine.

104,99 €

62,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83003

TypeSpeelmat/Boxkleed
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesEenhoorn
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensLouise de eenhoorn
STOP/FINISTOP

Een leuke, kleurrijke speelmat met Louise, de dromerige eenhoorn die allerlei verrassingen voor baby in petto heeft. Je kunt ze gemakkelijk opvouwen en meenemen, zodat baby altijd en overal verder kan spelen.

Dit speelparadijsje heeft een spiegel en een knispervlinder om baby te entertainen. Aan het boekje van Alice de vos hangen speelringen. Het uiltje is een rammelaar.

Afmetingen: Ø 100 cm

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus

Materiaal: T/C: 20% Katoen/80% polyester; rest fabrics: 100% polyester

Leeftijd: +0m

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
678071.58
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Louise de eenhoorn
Inspiratie en stories