Ma Corolle gestreept blauw kleedje

Ma Corolle gestreept blauw kleedje

Staat: Nieuw product

Corolle

COR089

Het hoeft niet altijd super chic te zijn, op een doordeweekste dag of een familie uitstapje kan je je Ma Corolle pop aankleden met dit leuk hemdjurkje vol hippe streepjes, casual is the new chic!

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FPK90

Casual Ma Corolle kleedje met blauwe streepjes, kraagje en imitatie knoopjes. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe accessoires waar je uit kunt kiezen. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Opgelet: deze outfit is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.