Magisch kaartspel - ABC-tovenarij *

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (116)

De tovenaar Alphexi moet een heerlijke lettersoep koken. Geen probleem! Bij het serveren let de oppertovenaar er goed op dat de letters in de juiste volgorde in het bord drijven.

Wie helpt tovenaar Alphexi om de letters te rangschikken en bovendien woorden uit de verschillend categorieën te vinden?

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302889

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

ABC Tovenarij is een betoverend leerspel van het merk Haba, hiermee leert je kapoen het alfabet op een speelse manier kennen. Je kan het spel makkelijker maken door de moeilijkste letters (Q, Y, X, Z bijvoorbeeld) uit het spel te laten. Door de moeilijkheidsgraad aan te passen ben je zeker van urenlang spelplezier!

Het is een educatief letterspel in pocketformaat voor het hele gezin!

Inhoud van het spel: 1 tovenaar Alphexi, 1 dobbelsteen, 26 letterkaarten, 10 categoriekaarten, 1 ABC-reeks en 1 spelhandleiding in 5 talen (Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Duits)

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Materiaal: hout, karton en metaal.

Afmetingen metalen doos: 14,5 x 10 x 3 cm

Voor 1- 4 spelers

Speelduur 10 minuten

Leeftijd van 5 - 99 jaar

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.53.214.50.22
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories