Magisch prentenboek - Papperdidas en de Sint

Staat: Nieuw product

Abimo Uitgeverij

KZ25830

Sinterklaas heeft een probleem. Ook al heeft hij negenennegentig Zwarte Pieten, hij komt nog steeds handen tekort om al het werk af te krijgen....

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Sinterklaas heeft een probleem. Ook al heeft hij negenennegentig Zwarte Pieten, hij komt nog steeds handen tekort om al het werk af te krijgen. Dus trekt hij naar een stad in Spanje om daar een nieuwe helper te zoeken. Het moet iemand zijn die de tien Zwarte Pietenregels op zijn duimpje kent. Zoals: door een schoorsteen kunnen klimmen, zo stil zijn als een muis, kinderen graag zien, en nog veel meer …

Op zijn weg ontmoet hij een vuil en ondeugend boefje, Papperdidas. De kleine jongen heeft geen ouders, kan de ‘r’ niet goed uitspreken en woont in een kartonnen doos onder de brug. Zal Papperdidas de goede Sint kunnen helpen?

Kristien Dieltiens schrijft een hedendaags verhalenboek over de Sint. Grappig, verrassend en boordevol leuke knipogen. Een humoristisch, gevoelig en spannend sinterklaasverhaal over een jongetje dat ieders hart zal veroveren. Met originele illustraties van Seppe Van den Berghe.

Auteur: Kristien Dieltiens
Illustrator: Seppe Van den Berghe
ISBN: 9789462344174
Leeftijd: +4j.
Pagina's: 248

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212801.13
Abimo Uitgeverij werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende uitgeverijen in Vlaanderen.Jaarlijks verschijnen er bij de uitgeverij zo'n 120-tal titels. Abimo is op jeugdboekenvlak de vierde uitgeverij in Vlaanderen. Gerenommeerde auteurs, zoals Dirk Bracke, Marc De Bel, Karel Verleyen, Guy Didelez, Bavo Dhooge ... publiceren bij Abimo. Leesplezier staat voorop!