Verkleedjurk Woodland fairy

Magisch verkleedjurk - Woodland fairy

Staat: Nieuw product

Travis Designs

Bloemen, bladeren, herstige diepe tinten, zalige pofrok ... trek dit feeënjurken aan en je waant je meteen een rasechte bosfee. Ideaal om heel het verkleedfeest in te pakken.

44,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Rijkelijk versierd feeënjurk van Travis in de meest diepe, herfstige kleuren, heldere organza en tule, versierd met herfstige bloemen en gouden details. Deze outfit komt met een bijpassende hoofdband eveneens versierd met herfstige bladeren.

Maat: 3-5 jaar / 6-8 jaar

Travis Designs maakt de meest prachtige verkleedkledij die jouw hartendiefje(s) omtoveren tot hun favoriet personage, doen wegdromen of helemaal opgaan in hun fantasie. De combinatie van klassiekers, uitzonderlijke details en hoge kwaliteit maken dat ze er echt uitspringen. Hun sterkste troeven? Originele outfits en stoere accessoires. Ze hebben kostuums voor kleine peuters, fiere meisjes en stoere jongens van 3 maanden tot 11 jaar.


PersonageFee/Elf
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Travis Designs is een superleuk Brits merk dat prachtige verkleedkleren maakt. Originele outfits en kekke accessoires zijn hun sterkste troeven. Travis Designs heeft de leukste pakjes voor meisjes, jongens en kleuters van 3 maanden tot 11 jaar. De prinsessenjurkjes worden gepresenteerd op een satijnen hangertje en de jongensoutfits zijn gemaakt van prima kwaliteit, gemakkelijk wasbare stoffen en uitgerust met de stoerste accessoires. De peuterkostuumpjes zijn ook volledig wasbaar, moest uw kleine monstertje een ongelukje krijgen.

product referentie :WF6