set de jeu 3D en carton 'Arbre à fées'

Magische 3D speelset - Fairies tree

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25760

Diep in het sprookjesbos wonen vier feeën in een far far away boomhuis. Maak kennis met Gaia, Aqua, Aria & Daria. Elke fee staat voor een...

19,99 €

11,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 33327

Korting- 40 %
Diep in het sprookjesbos wonen vier feeën in een far far away boomhuis. Maak kennis met Gaia, Aqua, Aria & Daria. Elke fee staat voor een natuurelement - aarde, lucht, water en vuur - en samen bezitten ze een grote kracht. Alle bosvrienden die in en rond het boomhuis leven, worden door de feeën beschermd tegen duistere krachten.
Een magische wereld waarin elk kind zijn fantasie kan botvieren!

De Fairies Tree 3D playset komt met bijhorende accessoires & figuren. Alls zit netjes verpakt in een mooie geschenkdoos. Alle KROOOM producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap door een volwassene.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Afmetingen: 20x17x18 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2222100.6
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!