Magische juwelen schaaltje - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA242

Mini cadeautjes, maxi pret! (648)

Op dit schattig juwelen schaaltje kan je je ringen, oorbelletjes en speldjes kwijt.

Je zet het bijvoorbeeld op je nachtkastje of in de badkamer. Een leuke verzamelplaats voor al je kleine accessoires en nog mooi om naar te kijken ook!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105036

PersonageEenhoorn
TypeDecoratie
KleurRoze

Juwelen schaaltje Eenhoorn van Souza for kids! Een tof hebbeding voor je oorbelletjes, armbandjes, rekkers, haarclips, ringen, ... Ook erg leuk om cadeau te doen aan een fiere meid met stijl.

Afmetingen: 10 x 10 cm

Materiaal: keramiek (opgelet: breekbaar)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
111190.16
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories