Magische lunch & snack box set - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC182

Je lunch in de grootste doos, de fruitjes in de medium en de koekjes in de kleinste, ... of hoe zou jij je snackjes/lunch ordenen. Deze 4-delige set komt echt altijd van pas.

Fruit, rauwkost, koekjes, snoepjes, maar ook je boterhammen neem je gemakkelijk mee in een van deze eenhoorn trommels.

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SBSEUN22

CollectieBack to school
TypeSnackdozen
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns
DiertjesEenhoorn

Deze lovely lunch & snack boxen in Eenhoorn thema komen in een set van vier verschillende formaten met elk een eigen design. Handig voor op school, in de auto of tijdens een dagje uit. Ook verkrijgbaar in andere thema's en kleuren.

Psst…je bent nooit te oud voor een lovely snack box. Gebruik ze bijvoorbeeld om healthy snacks in mee te nemen naar kantoor!

Afmetingen lunchbox: 15,8 x 14 x 7 cm - grote snackbox: 12 x 12 x 5,5 cm - middelgrote snackbox: 10,5 x 10,5 x 5 cm - kleine snackbox: 9 x 9 x 4,5 cm

Materiaal: PP plastic - 100% BPA vrij en zonder ftalaten

Wasadvies: niet geschikt voor de afwasmachine en magnetron - enkel met de hand wassen en milde zeep.

_

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141670.111
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !