Magische pop - Tooth Fairy

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP308

Fabelab Rainbow Valley (30)

Deze tandenfee bewaart voor jou alle kostbare herinneringen aan je kindertijd met elk melktandje dat je aan haar toevertrouwd. Deze zachte lappenpop is magisch speelgoed en komt met een schattig buideltje om je verloren tandjes in te bewaren. Zo creeër je samen ene nieuwe traditie.

32,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-3901517002

CollectieRainbow Valley
TypePoppen
KleurLichtblauw

Wondermooie zachte pop Tooth Fairy van Fabelab, met mooie vleugels, prachtig kapsel en gouden schoentjes. En... er zit ook een schattig tandentasje voor je melktandjes in te bewaren.

Alle Fabelab lappenpoppen hebben een speciale gave om te betoveren, aan te zetten tot spelen, fantaseren en ze gerust te stellen als het even moeilijk is. Bovendien zitten ze vol leuke details en hebben ze lange armen en benen zodat kleine avonturiers hen makkelijk overal mee naartoe kunnen nemen.

Materiaal: 100% organisch katoen met een ecologische vulling van maïsvezels - verpakking uit karton zonder gebruik van plastic.

Afmetingen: 28 cm lang

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab Rainbow Valley
Inspiratie en stories