Puzzel Galerij eenhoorntuin

magische Puzzle Gallery 'unicorn garden' (500st)

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ222

In een magisch woud ontmoet je prachtige jonkvrouwen, hemelse eenhoorns, woudelfjes en een heleboel magische fantasiedieren. Laat deze prachtige puzzel je meevoeren naar sprookjesachtige contreien.

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leren puzzelen is niet alleen leuk voor kinderen maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van je kind. Niet alleen hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht worden gestimuleerd maar bovendien worden ook de hersenen flink getraind.

Uren speelplezier gegarandeerd met deze prachtig geïllustreerde puzzel. Met de vijfhonderd puzzelstukken is je kind wel even zoet. En als extra verrassing krijg je de afbeelding er in postervorm bij.

Afmetingen: 97x33cm.
Voor puzzelaars vanaf 7 jaar.


Leeftijdvanaf 7 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
357140.9
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07624