Magische set van 2 inbakerdoeken - Etoile blue

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM176

Deze set stelt je niet teleur! Uitstekende kwaliteit, multi functioneel voor tijdens een voeding, na een badje, onderweg, knuffeldoek om te gaan slapen en zo veel meer.

De sterrenprint geeft de tetradoeken een magisch tintje. De set is afgewerkt met een grijs stoffen lintje, wat het een ideaal geschenk maakt als kraamcadeau.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 507.P58

TypeTetradoeken
KleurBlauw

Magisch mooie set van 2 Cam Cam Copenhagen tetradoeken Etoile Blue Ideaal als praktisch kraamgeschenk voor een mama en baby die houden van mooie dingen. Dankzij het grijze stoffen strikje wordt deze set meteen een pakje voor een nieuwe mama.

Afmetingen: 70 x 70 cm
Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS label
Wasadvies: wassen op max 60°C - mag in de droogkast op medium stand en ook strijken op medium stand

_

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
142250.2
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.