Magneetspel Inzebox - Aventuro

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30615

Alles voor een piratenfeestje! (66)

Dit heerlijk magneetspel van Djeco heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Kleintjes weten er meteen raad mee.

Afhankelijk van het thema, kan je karakters en scènes op beide kanten van de metalen doos maken. De magneten zijn ook leuk om op eender andere magnetisch oppervlak - zoals je frigo - te hangen en eindeloos mee te spelen.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ03083

CollectieEducational games
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Uren plezier met deze magnetische doos van Djeco! Op de silhouetdoos schitteren aan beide kanten twee stoere kerels. Plak de houten magneetjes op de metalen doos en bedenk de coolste outfits voor ridders, piraten, vikings, indianen en zoveel extra personages. De doos bevat 27 magneten in verschillende uitvoeringen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Deze leuke magnetische doos belooft uren plezier. Speel het spel thuis, neem het mee op vakantie of in de auto. Na het spelen stop je de magneten in de doos. Opgeruimd staat netjes!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.121.56.10.488
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories