Magnetisch bordspel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT149

Team rood of team blauw? Kies een kant! Heerlijk simpel gedesigned met duurzaam hout, inventief en prachtig speelgoed.

Dit super leuk magnetisch bordspel staat garant voor uren speelplezier tussen je kleintjes of wil jij ook de uitdaging aangaan?

100,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4640

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Magnetisch bordspel van Plan Toys dat de oog-handcoördinatie stimuleert. Bij het spel zitten 2 magnetische stokjes, 2 magnetische pucks en 1 balletje. Start met spelen door een kleur te kiezen, onder het bord kan je je puck verplaatsen, diegene die het balletje tot aan de 'hole' kan brengen en scoren verdient een punt.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen: spelbord 30,6 x 45 x 11 cm - speelstok 20 x 3,5 x 3 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - afgewerkt zonder gebruikt van schadelijke verf of lijm. Ook verpakt in een gerecycleerde en niet-giftige verpakking.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002.18
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.