magnetisch spel Inzebox 'Carossimo'

magnetisch spel Inzebox 'Carossimo'

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30624

Uren plezier met deze magnetische doos van Djeco! De doos heeft de vorm van een koets en trekt alle magneetjes aan. Plak de houten magneetjes op...

17,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ03082

Leeftijdvanaf 3 jaar
Uren plezier met deze magnetische doos van Djeco! De doos heeft de vorm van een koets en trekt alle magneetjes aan. Plak de houten magneetjes op de metalen doos en speel prachtige sprookjesscènes na van prinssessen in hun koets. Je kan kiezen voor de roze kant of de blauwe kant van de doos en heel wat verschillende prinsesjes en versieringen voor de koets zodat je heel veel mogelijkheden hebt. De doos bevat 47 magneetjes in verschillende uitvoeringen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Deze leuke magnetische doos belooft uren plezier. Speel het spel thuis, neem het mee op vakantie of in de auto. Na het spelen stop je de magneten in de doos. Opgeruimd staat netjes!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.121.56.10.581
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!