Magnetische houten kalender in het Frans

Leuk voor in de kinderkamer of in de klas

Staat: Nieuw product

Vilac

JT187

Leer de dagen, weken, maanden en het weer kennen dankzij deze mooie, houten kalender van VILAC.

Gaan we vandaag zwemmen, waar eten we en regent of schijnt de zon buiten. Komt samen met leuke accessoires en een krijtje om je humeur te tekenen.

31,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2598

CollectieVilac Jeux
TypeMuurdecoratie
Leeftijdvanaf 3 jaar

Magnetische kalender 'Aujourd'hui sur la terrein' (enkel in het Frans) van VILAC met leuke accessoires op de seizoenen, het weer, de dagen van de week en je humeur perfect weer te geven. Leuk voor thuis of voor in de klas. Aan de houten kalender hangt een handig touwtje zodat je hem op een zichtbare plaats kan ophangen.

Materiaal: hout , magnetische accessoires, krijt.

Afmetingen: 38 x 38 x 6 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.63
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!