Magnetische puzzel - La France

Staat: Nieuw product

Janod

JS355

Ontdek samen met je kind al het moois dat La douce France te bieden heeft, en oefen tegelijkertijd de prachtige franse taal. Deze kleurrijke magnetische puzzel hang je zo aan de muur met het bijgeleverde touwtje.

23,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05480

SamenstellingenHout
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 7 jaar

Ken jij alle franse departementen, de grootste steden, gebergten, rivieren, oceanen, overzeese gebieden en de buurlanden? Ontdek ze allemaal op deze uitgebreide magnetische puzzel met wel 93 magneetjes.

Geschikt voor aardrijkskundekrakken vanaf 7 jaar.
Materiaal: hout.
Afmetingen: 36 x 1 x 36 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.210.211.52
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.