Magnetische werkbank - Bluemaster

Staat: Nieuw product

Janod

JS340

De magnetische bluemaster werkbank van Janod is van alles voorzien om papa te imiteren, verhalen te verzinnen en de behendigheid te oefenen.

69,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06491

SamenstellingenHout
TypeRollenspel*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ben jij een handige harry of een bouwmeester in spe? Dan is de Bricolo werkbank van Janod onmisbaar in jouw werkatelier! De grote werkbank met een radarwerk met 4 tandwielen en een bankschroef is:

Magnetisch - een ingenieus systeem van magnetisch gereedschap zorgt ervoor dat kleine kiddo's het gereedschap telkens op de juiste plaats hangen.
Compleet - de werkbank komt met talrijke accessoires voor het monteren en demonteren van allerlei voorwerpen. Met 20 accessoires (bouten, moeren, schijfjes,...), 3 magnetische werktuigen (schroevendraaier, hamer en Engelse sleutel), een krijtbord en 3 krijtjes is de klus meteen geklaard!

Of is er nog iets nodig...? Jouw verbeeldingskracht natuurlijk! Voor kids vanaf 3 jaar.

Afmetingen: 45,5 x 33 x 67,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.40.563.8
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!