chouette boîte à tartines 'Star'

mega hippe lunchbox 'Star'

Staat: Nieuw product

Rice

KZ23668

De Rice brooddoos houdt je lunch lekker vers tot de middag. De lunchbox is in girly roze en rood, afgewerkt met leuke sterren. De lunchbox is...

8,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De Rice brooddoos houdt je lunch lekker vers tot de middag. De lunchbox is in girly roze en rood, afgewerkt met leuke sterren. De lunchbox is lekker ruim, ideaal voor een stevig middagmaal van kleine kiddo's. Het deksel sluit goed af met een kliksysteem aan de voor- en achterkant. Geschikt voor de vaatwasser. Inhoud: 1200 ml.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
217140.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :BXLUN-STARG