coussin de sol Zeebee 'Big Sackjack'

mega Zeebee zitkussen 'Big Sackjack'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ24213

Wat is het heerlijk cocoonen met Zeebee! Kruip dicht tegen de gestreepte vriend aan en vertel al jouw geheimen, Zeebee vertelt ze niet door!...

99,95 €

Voeg toe aan mijn wenslijst

Wat is het heerlijk cocoonen met Zeebee! Kruip dicht tegen de gestreepte vriend aan en vertel al jouw geheimen, Zeebee vertelt ze niet door! Zeebee is niet alleen lekker zacht, maar de lieve zebra is ook een eyecatcher in de kinder- of speelkamer. Het zitkussen is gevuld met polystyreen bonen en heeft een afneembare hoes. De hoes is gemaakt uit 100% katoen en is wasbaar op 40°C. Keuze tussen twee uitvoeringen. Afmetingen: ca. 100x50 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1005000.87
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.