melamine beker met drinktuit 'Happy Dots'

melamine beker met drinktuit 'Happy Dots'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

Meet and Eat by Done by Deer (25)

Dankzij de handvaten en de drinktuit is de beker van Done by Deer ideaal voor de eerste nipjes van je kind. Bezaaid met vrolijke dots en...

6,95 €

Add to my wishlist

Dankzij de handvaten en de drinktuit is de beker van Done by Deer ideaal voor de eerste nipjes van je kind. Bezaaid met vrolijke dots en afsluitbaar met een deksel - deze melamine beker is onmisbaar aan tafel! Keuze uit drie uitvoeringen. Gemaakt uit 100% melamine, vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de microgolfoven. Afmetingen: Ø8,5,5x6,5 cm. Inhoud: 170 ml.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
86.580.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-10556

Collectie Meet and Eat by Done by Deer
Inspiratie en thema's