assiette à dessert en mélamine 'Andrea'

melamine dessert bordje 'Andrea'

Staat: Nieuw product

Rice

Dit is een leuk bordje om een lekker dessert, koekjes of kleine hapjes op te serveren! Het dessert bord is bezaaid met een winterse beren print...

5,90 €

Add to my wishlist

Dit is een leuk bordje om een lekker dessert, koekjes of kleine hapjes op te serveren! Het dessert bord is bezaaid met een winterse beren print en komt in twee uitvoeringen. Kan ook als lunchbordje voor de kids! Materiaal: melamine. Diameter: 16 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161600.35
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.

product referentie :MELCP-BEARXC