Merle slab met mouwen - 2 pack - Classic dot mix

Set van 2 mouwslabbetjes met lange mouwen en speelse dots

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD2298

Aan tafel met Liewood (166)

Zo handig dat ze meteen met 2 komen. Deze set Merle slabbetjes met mouwen is gemaakt om lekker te smullen zonder grenzen en afgewerkt met een speelse print van dots.

De lichtgewicht stof is handig en direct herbruikbaar: gewoon afspoelen en droog vegen. Smakelijk eten! Altijd in stijl.

43,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14110 0077

CollectieMerle
TypeSlabbetjes
PrintsClassic dot mustard

Set van 2 Merle slabbetjes met mouwen Classic Dot Mix zijn twee super knappe maar vooral handige slabbetjes met mouwen uit de collectie van Liewood. Ideaal voor kleine smossers die graag zelf eten en dat stijl willen doen. Je kan deze peuterslab makkelijk na de maaltijd gewoon schoon vegen maar ze mag ook in de wasmachine.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren en prints.

Materiaal: 100% gerecycleerd polyester met OKEO-tex label
Afmetingen: breedte van mouweinde tot mouweinde: 82 cm, lengte: 43 cm
Wasadvies: Wassen op 30°C • Niet geschikt voor de droogkast • Niet bleken • Niet strijken • Niet stomen • Wassen met vergelijkbare kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories