Imitatiespeelgoed - Mijn banketbakkersatelier

Bakkersset met 18 accessoires

Staat: Nieuw product

Janod

JS512

Oh, die heerlijke geur die uit de kinderkeuken komt...

In dit 'petit atelier' vind je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en je als een echte banketbakker te voelen!

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06618

TypeInbakerzakjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dit banketbakkersatelier is perfect imitatiespeelgoed van JANOD. De eerste stap van het recept is het afwegen van de ingrediënten met de mooie houten weegschaal.

Een kartonnen suikerdoos, een stoffen meelzak, een houten melkfles, een ei met krasbevestiging, en een chocoladereep zijn inbegrepen in deze banketbakkerskit.

Het is aan de kinderen om ze naar eigen inzicht te combineren.

Meng alles samen in de kom met de metalen garde en rol ons mooie vilten taartdeeg uit met de deegroller die geschikt is voor kleine handjes. De spatel zorgt ervoor dat er niets in de kom achter blijft.

Afmetingen: 24 x 12 x 22 cm
Materiaal: hout, karton, vilt
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoedmerk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.