mijn eerste babypop 'Calin to dress'

Staat: Nieuw product

Corolle

Mon Premier by Corolle (16)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

33,00 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Speciaal voor kleine mama's vanaf 18 maanden, biedt de 'mon premier'-collectie een complete wereld van zachte babypoppen op hun maat, kleding en verzorging.

De Calin babypop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen en neemt alle houdingen van een echte baby aan. De pop draagt een kleurrijke baby pyjama en dito haarband, bezaaid met lieve hartjes. Lengte: 30 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03000.46
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :CML64

Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en thema's