Mijn eerste biljarts

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT117

Superleuk spel om samen of alleen te spelen.

Probeer de gekleurde balletjes een voor een in de gaatjes te schieten, dit leuke Plan Toys spelletje is gemaakt van duurzaam rubberhout en verf op waterbasis. Het is dus niet alleen leuk maar ook nog eens lekker ecologisch!

50,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4629

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Mini biljart spel! Wie slaagt erin om als eerste de vijf gekleurde ballen met de stok in de gaatjes te schieten? Speel alleen of organiseer heuse toernooien met vriendjes, mama, papa, oma of opa... Op het groene krijtbord kan je de scores bijhouden, punten geven of eigen tactieken uitschrijven. Na het spelen kan je de balletjes en de stok op bergen in de ruimte onder het bord. Een top-cadeau voor kindjes vanaf 3 jaar.

Afmetingen: 23,1 x 35,5 x 7,2 cm

Dit spelletje van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.33
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.