mijn eerste puzzels 'Kleuren'

mijn eerste puzzels 'Kleuren'

Staat: Nieuw product

Haba

Puzzelen blijft een van de leukste activiteiten op een knusse middag. Jouw kleintje kan nu ook beginnen met puzzelen met deze geweldige puzzel...

11,95 €

Add to my wishlist

Puzzelen blijft een van de leukste activiteiten op een knusse middag. Jouw kleintje kan nu ook beginnen met puzzelen met deze geweldige puzzel van verschillende gekleurde vogels.

De puzzel bestaat uit 5 onderwerpen met 2, 3 of 4 puzzelstukken. De puzzelstukken zijn groot zodat kleine handjes er gemakkelijk mee kunnen spelen. Puzzelen bevordert de fijne motoriek, de oog-handcoördinatie en de observatie en is daarnaast dolle pret voor jouw kleintje!

Voor kinderen vanaf 2 jaar


Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
282350.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302716/302717