Mijn eerste telefoon

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT191

Eerste speelgoed van Plan Toys (39)

Naar wie ga jij bellen. Met deze Plan Toys gsm kan je iedereen bellen: van oma tot de kat. Het scherm is een interessant vergrootglas en de kleurrijke toetsen zijn superleuk om eindeloos op te tokkelen.

Ideaal speelgoed voor de allerkleinsten en om rollenspel nog leuker te maken.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5674

SamenstellingenHout
CollectiePretend Play
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Mijn eerste telefoon van Plan Toys! Dit is een super interessant massief houten speeltje voor kleintjes om mee te spelen, te bellen, ... De speelgoedtelefoon maakt geen geluid maar dat vinden mama en papa vast niet erg ;-)

Leeftijd: + 3 jaar

Afmetingen: 7 x 2 x 11 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout, afgewerkt zonder schadelijke stoffen, verf en lijm op waterbasis.

_

Superleuk speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Volledig veilig voor je kleine muzikant en onze planeet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories