Minerale zonnecrème SPF 30 - Tropical - 150 g

Staat: Nieuw product

Attitude

DM636

Smeer je kleintje zorgeloos in tegen de zon dankzij deze zonnecrème tropical van Attitude op basis van plantaardige ingrediënten en 100% vegan.

De zonnecrème is makkelijk aan te brengen, glad en helder op de huid, waardoor het het hele jaar door een geweldige bescherming biedt. Ideaal om veilig te genieten van de zon!

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16021

TypeZonnecrèmes

ATTITUDE zonnecrème SPF 30 met zomerse tropical geur. Hypoallergeen en dermatologisch getest. Er is ook een parfum-vrije versie en eentje met oranje bloesem geur.

Gebruiksadvies:

  • 15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen op de huid.
  • Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is.
  • Niet smeren op een natte huid.
  • Als er nog steeds een witte laag zichtbaar is, blijf dan wrijven om het beter te verdelen.
  • Breng opnieuw aan na elke 2 uur normale activiteit, na 40 minuten zwemmen of zweten en onmiddellijk na het drogen van de handdoek.

Inhoud: 150g

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71650.16
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.