Mini Design Badeend In Sprekende Kleuren

Staat: Nieuw product

Kid O

Mini cadeautjes, maxi pret! (698)

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen,...

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5010431

Kid O maakt speelgoed van hoogwaardige kwaliteit dat creativiteit aanwakkert en zin geeft om te ontdekken. Het design prikkelt jonge hersenen, waardoor ze hun aangeboren genialiteit laten zien en hun verbeelding de vrij loop kunnen laten.

Waterpret gegarandeerd met deze mooie mini design badeenden. De badeend is ontworpen voor de kleine handjes zodat jouw kleine de badeend goed vast kan pakken om mee te spelen. Maar ook voor jou valt er genoeg pret te beleven aan deze badeendjes, want ze staan prachtig in elke badkamer!

Kid O neemt speelplezier en veiligheid heel serieus, en laat al het speelgoed testen door onafhankelijke laboratoria, conform Amerikaanse en Europese veiligheidsrichtlijnen. Alle producten zijn vrij van PVC, BPA, lood en ftalaten. Materiaal: kunststof.
Geschikt voor waterratten vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
94.550.06
Super kindvriendelijk en mooi om te zien: dat is Kid O . Het merk staat voor een prachtige speelgoedlijn die de zintuigen en verbeelding prikkelt. De vormen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te hanteren zijn door kleine handjes. De wielen van de voertuigen zijn van rubber en rollen zonder krassen over elke ondergrond. Kid O maakt leerrijk speelgoed dat ook mooi staat in een modern interieur. Het zal ouders met een zwak voor design zeker bekoren!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories