Mini garage - Vilacity

Staat: Nieuw product

Vilac

JT198

Vilacity van Vilac (5)

Als je deze compacte garage ziet wil je meteen gaan spelen. De bijgeleverde auto kan door de garage rijden of via de scheve autobaan naar het dak rijden. Er zit ook een bezinestation bij waarmee je je auto's kan voltanken.

Uitstekende beginnersset die niet veel plaats inneemt en toch zorgt voor uren speelplezier!

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2367

CollectieVilac Imitation
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten mini garage met 2 voertuigen en een benzinepomp is ideaal speelgoed voor kleine autofans.  Met een schuifdeur en carwash om deur te rijden, je kan ook parkeren op de dakparking. Deze leuke autogarage maakt deel uit van het Vilacity gamma van het Franse merk Vilac, een gamma vol leuke garages, circuits en bouw-accessoires om volledig mee te gaan in je kind zijn fantasie en ze hun eigen stad te laten creëren.

Inbegrepen: 1 houten vrachtwagen, 1 rode auto en 1 benzinepomp

Materiaal: hout

Afmetingen: 27 x 17 x 15 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Al ruim 100 jaar maakt Vilac hoogkwalitatief speelgoed, dat steeds mooi, duurzaam én tijdloos is. Vilac combineert moderne kleuren en design met een ambachtelijke productiemethode en retro toets. Door traditioneel speelgoed in een nieuw jasje te steken probeert Vilac de fantasie van uw kinderen te stimuleren. Dit speelgoed koop je voor altijd!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.81
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilacity van Vilac
Inspiratie en stories