mini lappenpopje uit organisch katoen

Staat: Nieuw product

Peppa

Schattig lappenpopje voor de allerkleinsten. De vulling van 100% wol neemt baby's vertrouwde geuren op, hierdoor wordt een Peppa'tje al snel zijn...

6,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Schattig lappenpopje voor de allerkleinsten. De vulling van 100% wol neemt baby's vertrouwde geuren op, hierdoor wordt een Peppa'tje al snel zijn onafscheidelijke lievelingspopje. Eenvoudige vormen en een neutrale gezichtsuitdrukking geven ruimte aan fantasierijk spel van kinderen. Is je kindje blij, boos of verdrietig? Dan leeft zijn favoriete knuffel door alle emoties met hem mee. Materiaal: 90% bio katoen, 10% PES. Vulling: 100% wol. Keuze tussen verschillende kleurtjes.

Alle producten van Peppa worden gemaakt in eerlijke werkomstandigheden, in fair trade-ateliers in India.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8900.35
Peppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen van natuurlijke materialen. Zo zijn de hoofdjes gevuld met schapenwol. Schapenwol neemt zeer snel geuren op. Voor de baby betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt een Peppa lappenpopje al gauw het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer: Peppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, d.w.z. geproduceerd op een manier, waarbij ‘eerlijke’ handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.

product referentie :PP-MI