Mini pizza - Biofino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB616

Pizzaaaa, wie wil er pizza? Met de liefdevol en realistisch vormgegeven ingrediënten worden in de kinderkeuken in een handomdraai verschillende pizza’s gemaakt, bijvoorbeeld een pittige pizza salami of een lekkere pizza margerita.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305045

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Set van 2 mini pizza's uit de Biofino collectie van Haba met veel losse stukjes om zelf je eigen pizza's te beleggen. Perfect voor talloze rollenspellen en erg gedetailleerd vormgegeven.

Pizza salami: 1 pizza met tomatensaus, 2 plakjes champignon, 3 halve plakjes salami, 20 donkere reepjes kaas. Pizza margerita: 1 pizza met tomatensaus, 2 basilicumblaadjes, 4 stukjes tomaat, 12 lichte reepjes kaas, 8 donkere reepjes kaas.

Afmetingen: 12 cm diameter
Leeftijd: vanaf 3 jaar - let op: niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!