Mini pizza - Biofino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB616

Pizzaaaa, wie wil er pizza? Met de liefdevol en realistisch vormgegeven ingrediënten worden in de kinderkeuken in een handomdraai verschillende pizza’s gemaakt, bijvoorbeeld een pittige pizza salami of een lekkere pizza margerita.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305045

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Set van 2 mini pizza's uit de Biofino collectie van Haba met veel losse stukjes om zelf je eigen pizza's te beleggen. Perfect voor talloze rollenspellen en erg gedetailleerd vormgegeven.

Pizza salami: 1 pizza met tomatensaus, 2 plakjes champignon, 3 halve plakjes salami, 20 donkere reepjes kaas. Pizza margerita: 1 pizza met tomatensaus, 2 basilicumblaadjes, 4 stukjes tomaat, 12 lichte reepjes kaas, 8 donkere reepjes kaas.

Afmetingen: 12 cm diameter
Leeftijd: vanaf 3 jaar - let op: niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.