petit tipi pour poupée (bâtons non inclus)

mini poppentipi (exclusief stokken) *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

De kleine poppentipi is de ideale thuisbasis om met je poppen te spelen! De mini tipi is makkelijk op te zetten d.m.v het trektunneltje en op te...

24,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De kleine poppentipi is de ideale thuisbasis om met je poppen te spelen! De mini tipi is makkelijk op te zetten d.m.v het trektunneltje en op te bergen in de bijgeleverde zak. Inclusief geprinte mini-veren-decoratie!De poppentipi komt exclusief bamboestokjes. Die kan je makkelijk en goedkoop aanschaffen in iedere willekeurige tuin of kluswinkel. Keuze tussen twee uitvoeringen. Afmetingen tipi: ca. 40x40x45 cm.

adviesprijs: €34,95
outletprijs: €24,50

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :KITP003