Mini Puzzel Beer is jarig - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER026

Rebecca Jones voor Crocodile Creek (6)

Als kers op de verjaardagscadeautjes is er deze fijne mini puzzel van Crocdile creek.

Heerlijk formaat, 24 grote stukjes en een prachtig tafereel van een jarige beer als resultaat. Leuk om cadeau te doen aan de jarige, om boven te halen als er een feestje in aantocht is of gewoon ... omdat hij zo leuk is.

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384120-2

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Kleine verpakking, grootste puzzel. Deze 'Jarige Beer' legpuzzel van Crocodile Creek heeft 24 stukjes, een guitige beer en fijne feestelijke details. Fijn om keer op keer samen te leggen of om cadeau te doen aan de jarige. Komt verpakt in een leuke atypische doos, die je - dankzij het compacte formaat - makkelijk overal mee naartoe kan nemen en ook handig op te bergen valt.

Aantal stukjes: 24

Afmetingen: puzzel 28 x 38 cm - doos 14 x 16,5 x 5 cm

Leeftijd: 3+

Illustratie: Rebecca Jones

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.5145.10.32
  • Door Sophie G.
  •  de 28/06/2021
Puzzel die direct in de smaak viel en meermaals bovengehaald wordt omdat hij niet saai is.
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Rebecca Jones voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories