Mini's - Keukengerei

Setje met een houten mini deegrol, garde en pollepel voor je muizenkeuken

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH036

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Muizen kunnen lekker koken met deze driedelige set keukengerei.

Zet dit keukengerei in een potje op het aanrecht of doe de spatel in een kommetje in de keuken. De pollepel doet het ook heel goed in combinatie met de braadpan. Dit keukengerei is super leuk voor het uitbreiden van je keukentje en zorgt voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11012

Mini's Keukengerei van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien.Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 1 deegrol, 1 garde, 1 pollepel
Schaal: 1:12
Materiaal: hout, metaal
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - deegrol: 4 cm - garde: 3,2 cm - lepel: 2,5 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories