Mini slabbetje konijn Elise - old rose

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBH061

Geen speeksel of kwijlvlekjes meer op die mooie kleedjes van je kleintje met deze minislab. Bovendien ziet zo'n bandana slabbetje er ook nog eens heel stoer uit. Dit exemplaar met Elise het konijntje is een musthave voor elke kleine fashionista-in-spé!

9,50 €

4,75 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieElise
TypeSlabbetjes
KleurRoze

Hoppa komt met een nieuwe collectie met badcapes, slabbetjes, bijtringen, tutdoekjes ... in een speels patroon waarbij Sam de beer en Elise het konijn kleintjes meenemen op een ontdekkingstocht. Ontdek je al de verschillende gezichtjes?

Deze Hoppa mini-slabbetjes zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen (100% bio katoen) en alleen niet-toxische kleuren worden gebruikt in de productie. Alle Hoppa producten zijn dus vrij van schadelijke materialen en extra zacht voor de huid van je kindje.

Verkrijgbaar in 2 leuke designs: Sam de beer of Elise het konijn.

Materiaal: 100% biologisch katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.