Mini-spel - Balancing Cactus

Mini constructiespel voor 1 of 2 spelers

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT105

Mini cadeautjes, maxi pret! (480)

Speel je mee met de mini-versie van het populaire spel "Balancing Cactus"?

Dit balancerende cactus-spel is een strategisch spelletje voor 1 of 2 spelers. Bouw de cactus op en probeer alles in evenwicht te houden zonder dat de cactus omvalt.

11,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4130

SamenstellingenHout
CollectiePlan Mini
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Speel dit constructiespelletje alleen of met twee. Kan jij de cactus opbouwen zonder dat hij omvalt? Speel je met twee, probeer dan tactisch te spelen en breng je tegenstander in moeilijkheden door zelf de grenzen van evenwicht op te zoeken en de wetten van de zwaartekracht te tarten.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor 1 - 2 spelers

Afmetingen: 3.3 x 3.3 x 4.5 cm

Materiaal: rubberhout.

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
  • Door Marieke T.
  •  de 03/08/2022
Mooi cadeautje, toch?!
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories